Blog Details
15 okt

Graag wil ik mij aan u voorstellen

Graag stel ik mij kort aan u voor. Ik ben Lynn Burgers en werk voor de gemeente Sittard-Geleen als coördinator van de modelwoning van de Proeftuin Aardgasvrij Limbrichterveld Noord.

U ontvangt met enige regelmaat informatie over het aardgasvrij maken van uw woning in de wijk Limbrichterveld Noord. Graag beantwoord ik eventuele vragen die de overstap naar een duurzame aardgasvrije woning mogelijk bij u oproepen.

In de proefwoning aan de Marshallstraat 1C is het mogelijk een bezoek te brengen op afspraak. Ook kunt u hier ervaren hoe het is om op een inductie kookplaat te koken i.p.v. op de gaskookplaat. Een voorbeeld van de oude CV-ketel en de nieuwe warmtewisselaar staat ook in de modelwoning.

Verder is het mogelijk om samen met een projectleider van Het Groene Net en/- of Dubbel Duurzaam te spreken, die u kan voorzien van details en antwoorden op uw vragen. Ook kunt u een afspraak plannen voor een huisbezoek van Het Groene Net, om uw situatie te bekijken en vragen te beantwoorden m.b.t. de installatie van de warmtewisselaar.

Wilt u een bezoek brengen aan de modelwoning, dan verneem ik dit graag. U kunt mij bereiken via lynn.burgers@sittard-geleen.nl of bel naar 046-4778222.

Meer informatie vindt u op www.aardgasvrijlvn.nl of volg ons op Facebook @AardgasvrijLimbrichterveld

Met vriendelijke groeten,

Lynn Burgers

 

Coördinator modelwoning

046-4778222 | Lynn.burgers@sittard-geleen.nl

Bezoekadres: Marshalstraat 1C | 6135CB Sittard

< Ga terug