Contact

We vinden het belangrijk om de overgang naar aardgasvrij wonen samen te maken, want zonder de betrokkenheid van u als inwoner of ondernemer in de wijk redden we het niet. Het gaat immers om veranderingen in uw wijk, in uw woning. Heeft u vragen over deze proeftuin, tips of suggesties om de overgang in goede banen te leiden? Laat het ons weten via: aardgasvrij@sittard-geleen.nl.

Houd er rekening mee dat we mogelijk nog niet op alle vragen een pasklaar antwoord hebben. Er ligt voor deze proeftuin geen uitgeschreven handboek van wat er wanneer gaat gebeuren en wat dit betekent. Sommige vraagstukken worden pas gaandeweg het proces duidelijker.

Informatiecentrum in de wijk
Deelnemers aan de proeftuin Aardgasvrij Limbrichterveld Noord kunnen iedere woensdag tussen 13.30 en 16.30 uur met vragen terecht bij het informatiecentrum in Buurtcentrum Limbrichterveld aan de Eisenhowerstraat 724. Naast medewerkers van de gemeente, zijn er geregeld ook medewerkers van Stichting Dubbel Duurzaam en Het Groene Net aanwezig om vragen te beantwoorden. Houdt er rekening mee dat we niet op alle vragen direct een pasklaar antwoord hebben, het is immers een proeftuin.

Klankbordsessies
Heeft u ideeën, suggesties of aandachtspunten, of wilt u graag samen met buurtbewoners meedenken over de proeftuin Aardgasvrij Limbrichterveld Noord? Dan bent u iedere eerste woensdag van de maand van 13.30 tot 14.30 uur van harte welkom om deel te nemen aan de maandelijkse klankbordsessies in Buurtcentrum Limbrichterveld. De informatie die we tijdens deze bijeenkomsten ophalen, wordt voor zover mogelijk meegenomen in het vervolgtraject. Aanmelden kan per mail: aardgasvrij@sittard-geleen.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en/of e-mailadres. Telefonisch aanmelden kan bij Rob van Kaldekercken via 14 046.