Blog Details
07 jan

Leveringsovereenkomsten van Het Groene Net in uw brievenbus

Het Groene Net en de gemeente Sittard-Geleen nemen samen met de bewoners van Limbrichterveld Noord het initiatief om de wijk van duurzame warmte te voorzien en daarmee aardgasvrij te maken.

Dit is een grote en ook kostbare operatie. Daarom ondersteund de overheid dit met een subsidie. Ook u kunt hier gebruik van maken. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken is voor uw wijk de Subisidieregeling “Limbrichterveld Noord Aardgasvrij” in het leven geroepen. Op grond van deze regeling kunt u bij de gemeente Sittard subsidie aanvragen. Daarmee kunt u de noodzakelijke aanpassingen financieren die nodig zijn om uw woning van het gas af te halen.

Daarnaast maakt deze subsidie het mogelijk om u op het duurzame warmte van “Het Groene Net” aan te sluiten voor een vast bedrag van € 2.500,- incl. btw. Wanneer u uw woning laat aansluiten zorgt “Het Groene Net” ervoor dat uw gastketel wordt verwijderd en uw woning wordt aangesloten op het warmte-net. Uw woning kan altijd worden aangesloten.

Als u uw woning aardgasvrij wil maken heeft u per post de leveringsovereenkomst van Het Groene Net ontvangen.

Om het voor iedereen betaalbaar te maken willen we zoveel mogelijk woningen tegelijkertijd van het gas afhalen. Daarom is het nog afhankelijk van het aantal bewoners dat meedoet of het project wel of niet doorgaat. Op 1 juni 2021 (indien anders laten wij dit weten) laten wij u weten of het project definitief door gaat! En als dat zo is, ontvangt u van ons ook meteen een planning voor de aansluiting van uw woning.

Stel u heeft de leveringsovereenkomst ontvangen en daar nog vragen over neem dan contact op met info@hetgroenenet.nl

Heeft u geen leveringsovereenkomst ontvangen maar wel interesse om mee te doen neem dan contact op met aardgasvrij@sittard-geleen.nl

U kunt de getekende leveringsovereenkomsten via e-mail versturen naar info@hetgroenenet.nl of inleveren bij de modelwoning Proeftuin aan de Marshallstraat 1C.

 

< Ga terug