Blog Details
05 okt

Subsidie voor Limbrichterveld-Noord beschikbaar

Woont u in Limbrichterveld Noord en wilt u als onderdeel van de proeftuin aardgasvrij uw woning aardgasvrij maken? Dan kunt u hiervoor vanaf nu subsidie aanvragen! De subsidie is bedoeld voor spouwmuur- en glasisolatie, het afkoppelen van de gasaansluiting en het vervangen van de kookplaat van gas naar elektrisch. Bewoners van Limbrichterveld Noord zijn hierover geïnformeerd via deze brief met bijbehorend stappenplan. Meer informatie vindt u in de subsidieverordening. Gebruik het aanvraagformulier en het gereedmeldingsformulier om de subsidie aan te vragen. Aanvragen kan tot 30 juni 2021.

Al eerder geïsoleerd?

Heeft uw woning glas- en spouwmuurisolatie van vóór 18 december 2018 en heeft u zich aangemeld voor deelname aan de proeftuin? Dan kunt u maximaal € 1.500 subsidie aanvragen voor dak- of vloerisolatie. Dat is de uitkomst van een overleg met buurtbewoners en het ministerie van Binnenlandse Zaken. Is uw woning na 18 december 2018 geïsoleerd en bent u aangemeld voor de proeftuin, dan vallen de werkzaamheden binnen de regeling. Om uw aanvraag in te dienen, is het noodzakelijk om zowel het aanvraagformulier als het gereedmeldingsformulier in te vullen. Dat kan dus vanaf eind deze week.

Aanmelden kan nog steeds

Wilt u zich alsnog aanmelden voor deelname aan de proeftuin of wenst u meer informatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel voor meer informatie naar 046-4778222 of mail naar aardgasvrij@sittard-geleen.nl.

< Ga terug