Bijeenkomsten

Benieuwd naar de bijeenkomsten van de proeftuin? Een bezoek aan de bijeenkomsten is absoluut veilig. De bijeenkomsten volgen de richtlijnen van het RIVM. Schrijf de data snel in uw agenda en meld u aan!


Bewonersbijeenkomst 18 / 21 mei 2021 voor eigenaren grondgebonden woningen

Op 18 tot en met 21 mei organiseert de Proeftuin Limbrichterveld Noord voor de bewoners per straat bijeenkomsten in het buurtcentrum Limbrichterveld.

Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u vragen heeft aan de gemeente en Het Groene Net m.b.t. het warmtenet, de aansluiting hiervan en de tijdplanning van het project.

Wat kost Het Groene Net bijvoorbeeld? Wat houdt de landelijke ISDE regeling in? Hoe komen de leidingen mijn huis binnen? Wanneer gaan ze graven en kan ik dan nog parkeren? Maar ook vragen die betrekking hebben op het comfort in de woning: wordt het water snel warm, moet ik over op vloerverwarming, bij wie kan ik terecht als iets het niet doet, kunnen worden gesteld tijdens deze bijeenkomst.

Om ervoor te zorgen dat u als buren antwoord krijgt op deze vragen en ook de laatste informatie te horen krijgt, worden per straat en/- of aangrenzende straten korte bijeenkomsten georganiseerd. Zo kan worden ingegaan op uw specifieke woonsituatie.

Bekijk hier de presentatie van de laatste bijeenkomst. 

Lees hier de gestelde vragen en antwoorden die tijdens de bijeenkomsten zijn gesteld. 

 

Rondleiding Biomassa Energiecentrale Sittard | 10 mei 2021 = vol

Woont u in Limbrichterveld Noord en heeft u altijd al willen weten hoe de Biomassa Energiecentrale Sittard werkt? Nu is uw kans om samen (maximaal 12 personen) met de proeftuin een rondleiding bij de BES te volgen in de maand mei.

Wat zijn de processen, welke snoeiafval wordt gebruikt, hoe verbranden de machines, welke uitstoot komt er vrij, waar komt het snoei afval vandaan, hoe levert de BES warmte voor Het Groene Net?

In groepjes wordt u rondgeleid. Stel uw vragen aan directrice Monique Aarts of haar collega’s.

Wij starten om 16:00 uur. U bent 15 minuten van te voren welkom om aan te melden.

De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.
U kunt langs de weg parkeren. Dragen van een mondkapje verplicht in binnen ruimtes en we houden natuurlijk genoeg afstand.

Aanmelden kan tot 5 mei a.s. via onderstaande aanmeldlink. U krijgt vervolgens een bevestiging per  e-mail. Denkt u aan uw mondkapje. Maximaal 12 personen.

AANMELDEN

 

Voor vragen neemt u contact op met Lynn Burgers, coördinator proeftuin. Lynn.burgers@sittard-geleen.nl | 06 34205531

NB | Meldt u zich per e-mail aan voor een van de bijeenkomsten? Wij gebruiken de persoonsgegevens die u doorgeeft enkel voor communicatie over de Proeftuin Aardgasvrij Limbrichterveld Noord.